Ook The Passion definitief afgelast vanwege Coronavirus

Ook The Passion definitief afgelast vanwege Coronavirus
Organisatoren vinden geen veilig alternatief

Nieuws :

Ook voor The Passion is de kogel door de kerk. Het grote paasevenement gaat definitief niet door in verband met het Coronavirus. Dat heeft gemeente Roermond laten weten aan L1.

Onmogelijk door nieuwe maatregelen
"Door de nieuwe maatregelen die maandag door de Rijksoverheid vanwege het coronavirus zijn afgekondigd, is het duidelijk geworden dat The Passion dit jaar in Roermond op geen enkele manier doorgang kan vinden", zegt de gemeente tegen 1Limburg. Eerder lieten de omroepen EO en KRO-NCRV nog weten dat The Passion zou worden aangepast vanwege de verspreiding van het gevaarlijke virus. Het grootse evenement zou dit jaar voor het eerst zonder publiek plaatsvinden.

Tim Akkerman dit jaar geen Jezus
Met The Passion wordt het verhaal van de lijdensweg van Jezus verteld. Dit jaar zou het worden gehouden op Witte Donderdag, 9 april 2020. Tim Akkerman zou de rol van Jezus op zich nemen. Ook onder anderen Trijntje Oosterhuis, Soy Kroon, Johnny de Mol en Jan Kooijman zouden in deze vertelling te zien zijn.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ook The Passion definitief afgelast vanwege Coronavirus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen