Nieuw op Netflix in april 2020

Nieuw op Netflix in april 2020
Van nieuw seizoen La Casa de Papel tot Netflix Original Sergio

Nieuws :

Gids.tv zet de releases van Netflix in april 2020 op een rij. Let op: totdat Netflix Nederland de titels bevestigd, zijn deze titels onder voorbehoud.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.


1. Community, S1-S6 (1 april)

Netflix


Het wordt een fantatische 1-april met zes (dus alle) seizoenen van Community. Geniet van een van de beste sitcoms die NBC heeft voortgebracht, met o.a. Donald Glover in de hoofdrol. Bekijk hier waar je Community kunt kijken.


2. La Casa de Papel, S4 (3 april)

Netflix


Het vierde seizoen van La Casa de Papel zit weer vol met chaos. De Professor denkt dat Lisbon geëxecuteerd is, Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven. Bekijk hier waar je La Casa de Papel kunt kijken.


3. Coffee & Kareem (3 april)

Netflix


De 12-jarige Kareem Manning huurt een crimineel in om zijn moeders nieuwe vriend, politieagent James Coffee, bang te maken. Zijn plan werkt averechts, waardoor de meest meedogenloze drugsbaron van Detroit achter hen aan komt te zitten. Vervolgens moeten Coffee en Kareem een band zien op te bouwen terwijl ze een criminele samenzwering proberen te onthullen.. Bekijk hier waar je Film kunt kijken.


4. American Reunion (10 april)

Netflix


Het vervolg op American Pie. Meer dan tien jaar later keren ze allemaal naar East Great Falls terug voor een middelbare schoolreünie. Tijdens dit ene, langverwachte weekend ontdekken ze wat er veranderd is, wie nog steeds zichzelf is en dat tijd en afstand geen afbreuk doen aan échte vriendschap. Bekijk hier waar je American Reunion kunt kijken.


5. Once Upon a Time... In Hollywood (13 april)

Netflix


De negende Tarantino-film staat deze maand op Netflix. Vervallen ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn stuntman en goede vriend Cliff Booth (Brad Pitt) willen weer meer succes met hun carrière. Bekijk hier waar je Once Upon a Time... In Hollywood kunt kijken.


6. Sergio (17 april)

Netflix


Sérgio Vieira de Mello is Braziliaans diplomaat van de Verenigde Naties. In het jaar 2003 reist hij als Hoge Commissaris voor de Mensenrechten naar Irak om er vrede te bewerkstelligen. Niet enkel zijn werk houdt hem bezig, ook zijn partner Carolina is steeds in zijn gedachten en hij koestert de wens om meer tijd met haar door te brengen. Dan volgt tragisch nieuws.. Bekijk hier waar je Sergio kunt kijken.


7. De Twaalf, S1 (17 april)

Netflix


In de door Netflix aangekochte Belgische serie De Twaalf staat de rechtszaak rondom schooldirecteur Frie Palmers centraal. Zij wordt ervan beschuldigd jaren eerder haar dochter en haar beste vriendin vermoord te hebben. Bekijk hier waar je De Twaalf kunt kijken.


8. Ocean's 8 (17 april)

Netflix


Dit keer geen 11 mannen, maar 8 vrouwen die de Ocean's-franchise dragen. Het zijn Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Rihanna, Sandra Paulson, Awkwafina, Mindy Kaling Amita en Helena Bonham Carter spelen de hoofdrollen. Bekijk hier waar je Ocean's 8 kunt kijken.


9. After Life, S2 (24 april)

Netflix


After Life is de serie van Ricky Gervais. Hij speelt de rol van Tony, een schrijver van een krant. Zijn vrouw overlijdt en Tony probeert de dood van zijn vrouw te verwerken. Bekijk hier waar je After Life kunt kijken.


10. Extraction (24 april)

Netflix


Een Indiaas jongetje, en zoon van een internationale crimineel die vastzit, wordt ontvoerd in de hoofdstad van Bangladesh en vastgehouden in één van de meest ondoordringbare steden van de wereld. Een bedreven huurmoordenaar, Tyler Rake genaamd, wordt vervolgens ingehuurd om het jongetje te bevrijden en terug te brengen naar zijn familie. Tijdens zijn reddingsmissie is Tyler ook op zoek naar verlossing. Bekijk hier waar je Extraction kunt kijken.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV