Donderdag in De TV Kantine: DWDD keihard op de hak genomen

Donderdag in De TV Kantine: DWDD keihard op de hak genomen
Niemand wordt gespaard

Kijktip :

In het nieuwste seizoen van De TV Kantine wordt werkelijk niemand gespaard: van Ivo Niehe tot Martien Meiland en van André Hazes tot Bridget Maasland, iedereen wordt door de mangel gehaald. Deze week is het de beurt aan de talkshow De wereld draait door.

Laatste uitzending
Deze week is de populaire talkshow van Matthijs van Nieuwkerk voor het laatst te zien op televisie (met op vrijdag 27 maart de laatste uitzending) en dus is het hoog tijd voor Carlo Boszhard en co om DWDD eens flink op de hak te nemen. Boszhard kruipt zelf in de huid van tafelheer Marc-Marie Huijbregts en Maarten Heijmans is te zien als presentator Van Nieuwkerk.

Andere programma's
Er komen echter ook een aantal andere programma's voorbij die gepersifleerd worden, zoals RuPaul's Dragrace. Hierin zal een drietal bekende Nederlanders zich laten omtoveren tot beeldschone vrouwen. Daarnaast een persiflage op de kijkcijferhits Maestro en The Masked Singer en Nienke Plas, die van Connie Breukhoven een ware influencer probeert te maken.

De TV Kantine is elke donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De TV Kantine terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk ook

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV