Nieuw seizoen Salvage Hunters: Classic Cars begint donderdag op Discovery

Nieuw seizoen Salvage Hunters: Classic Cars begint donderdag op Discovery
Drew Pritchard zoekt naar oude pareltjes

Kijktip :

Vanaf donderdag 26 maart is er op Discovery een nieuw seizoen van Salvage Hunters: Classic Cars te zien. Hierin gaat Drew Pritchard, die naast antiek ook bezeten is van oude auto's, op zoek naar de mooiste pareltjes en een aantal bijzondere modellen.

Zelfde formule
De slimme handelaar Pritchard hanteert dezelfde formule als bij zijn antiekzaak: verborgen parels voor een scherpe prijs kopen, een flinke opknapbeurt geven en vervolgens met winst weer doorverkopen. In Salvage Hunters: Classic Cars wordt het opknappen gedaan door zijn businesspartner Paul Cowland, die tevens als een menselijke rem op Drews enthousiasme fungeert.

Eerste aflevering
Drew heeft namelijk nog weleens wilde plannen: soms wil hij de auto zo mooi maken dat het niet gunstig is voor de winstmarge. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ontdekt het duo een fraaie Fiat 500 uit de jaren zeventig die na veertig jaar Britse regen onder de roest zit. Pritchard wil niet alleen de laklaag, de banden en het interieur vernieuwen, maar ook een supermotor inbouwen.

Het nieuwe seizoen van Salvage Hunters: Classic Cars is vanaf donderdag 26 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Salvage Hunters: Classic Cars begint donderdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen