Schitterende docu The Bastard donderdag te zien op NPO 2

Schitterende docu The Bastard donderdag te zien op NPO 2
In contact met familie uit Ethiopië

Kijktip :

Op donderdag 26 maart is de schitterende documentaire The Bastard op de late avond te zien op NPO 2. Hierin maken we kennis met Daniel uit de Ethiopische hoofdstad Addis Abeba. Hij zoekt na decennia stilte contact met zijn vermeende familie in Friesland.

Onthutsend
Daniel beweert de halfbroer te zijn van een Friese man en de zoon van diens vader. Langzaam komt de onthutsende familiegeschiedenis van Daniel aan het licht: een verstoten kind dat in Ethiopië voor galg en rad opgroeit en een bejaarde Nederlandse vader, die zich niet langer kan verstoppen voor zijn inmiddels volwassen, buitenechtelijke zoon.

DNA-test
Het mag geen verrassing heten dat Daniel niet bepaald te spreken is over zijn vader. Hij hunkert naar erkenning, maar de gepensioneerde vader wil er niets van weten. Een DNA-test moet uitkomst bieden en het langverwachte bewijs wordt eindelijk geleverd: de twee zijn met elkaar verbonden. Daar komt nog bij dat ze meer op elkaar lijken dan ze willen toegeven.

De documentaire The Bastard is op donderdag 26 maart om 23.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de docu The Bastard terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schitterende docu The Bastard donderdag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen