Rapper Boef krijgt vanaf 8 mei eigen docuserie op Videoland: Gewoon Boef

Rapper Boef krijgt vanaf 8 mei eigen docuserie op Videoland: Gewoon Boef
Een kijkje in het leven van veelbesproken rapper

Nieuws :

Rapper Boef heeft de afgelopen jaren regelmatig het nieuws gehaald, en dat was meestal in negatieve zin. Er zijn echter maar weinig mensen die het échte verhaal van de controversiële artiest kennen. In de driedelige documentaireserie Gewoon Boef krijgen we een openhartig en eerlijk inkijkje in zijn leven.

Gehaat en geliefd
Er zijn maar weinig artiesten in Nederland die zo'n wig drijven tussen de bevolking. Gehaat door velen, maar geliefd door zijn duizenden fans: dat is Boef ten voeten uit. In het spraakmakende portret Gewoon Boef laat hij alles wat zich afspeelt in zijn veelbewogen zien. Ook doet Boef (echte naam: Sofiane Boussaadia) voor het eerst een boekje open over zijn pijnlijke jeugd.

Successen
De afgelopen acht maanden werd Boef door de camera's gevolgd en in die periode leek het succes hem toe te lachen: hij bouwt zijn droomhuis, doet zijn vriendin Selma een huwelijksaanzoek en tekent een miljoenendeal bij Sony. Toch duiken er nog altijd demonen uit het verleden op, die een rustig en stabiel leven in de weg staan. Boef heeft last van verlatingsangst, zelfdestructief gedrag en zijn pijnlijke jeugdjaren.

De driedelige documentaireserie Gewoon Boef is vanaf vrijdag 8 mei te zien op Videoland.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Rapper Boef krijgt vanaf 8 mei eigen docuserie op Videoland: Gewoon Boef of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen