Woensdag in Op1: 50-PLUS-leider Henk Krol maakt zich zorgen om ouderen

Woensdag in Op1: 50-PLUS-leider Henk Krol maakt zich zorgen om ouderen
Dit zijn de gasten van woensdag 25 maart 2020

Kijktip :

Vanavond, woensdag 25 maart, is het weer de beurt aan Welmoed Sijtsma en Charles Groenhuijsen. Dit duo presenteert elke woensdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van woensdag 25 maart 2020

  • Aura Timen, hoofd landelijke coördinatie infectieziektenbestrijding bij het RIVM, is vanavond te gast over de eerder vandaag bekendgemaakte cijfers. In totaal zijn er 6412 bevestigde besmettingen en 356 doden. Waar staan we nu in de coronacrisis?

  • Rechtbankverslaggever voor de Telegraaf Saskia Belleman was vandaag aanwezig bij de rechtszaak tegen een Corona-kucher die vandaag diende. De verdachte kuchte in het gezicht van een agent en beweerde besmet te zijn met het nieuwe coronavirus. Hoe doen de rechtbanken het eigenlijk dezer dagen, nu alles digitaal moet?

  • 50-PLUS-leider Henk Krol maakt zich zorgen om het grote aantal ouderen dat direct en indirect wordt getroffen door het coronavirus.

  • In Engeland namen ze het coronavirus aanvankelijk niet al te serieus, maar nu is dat het tegenovergestelde. Correspondent Suse van Kleef praat over dat, en over de bevestigde coronabesmetting van Prince Charles, de opvolger van Queen Elizabeth.

  • Hannah van der Weg en Brahim Lakhal hebben allebei een broer die in een verzorgingsinstelling wonen. En die mogen op het moment geen bezoek ontvangen. Dat is lastig voor iedereen. Bij Op1 doen ze hun verhaal.

  • Fedor Lammers en Peter Paul Zwanikken komen langzaam bij van hun corona-besmetting, en vertellen vanavond (via de telefoon) over hun ervaringen.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: 50-PLUS-leider Henk Krol maakt zich zorgen om ouderen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen