Woensdag in Jinek: Tijl Beckand vertelt over Quarantaine TV en meer

Woensdag in Jinek: Tijl Beckand vertelt over Quarantaine TV en meer
Dit zijn de gasten van woensdag 25 maart

Kijktip :

De komende tijd gaat Eva Jinek extra lange uitzendingen maken van haar talkshow Jinek. Dit heeft te maken met de coronacrisis in Nederland, waardoor mensen meer behoefte hebben aan actualiteitenprogramma's. Wie zijn er vanavond 25 maart te gast bij Jinek?

Gasten in Jinek - woensdag 25 maart 2020

  • Goed nieuws voor alle fans van de Lama’s, want in deze rare tijden komen Ruben Nicolai, Tijl Beckand en Ruben van der Meer met een nieuw online satirisch programma. Het trio presenteert Quarantaine TV voor alle thuisblijvers.Tijl Beckand vertelt vanavond over het ontstaan van het programma.

  • Mariesja en Marjolijn kregen na hun vakantie’s in het buitenland hetzelfde slechte nieuws: ze werden positief getest op het coronavirus. De twee zijn inmiddels weer beter verklaard en vertellen vanavond over hun ziektebed en de gevolgen van de ziekte.

  • Astronaut André Kuipers is als eerste Nederlander met twee ruimtemissies op zijn naam dé ervaringsdeskundige als het aankomt op langdurig afgezonderd leven. Hij bracht meer dan 200 dagen door in het internationale ruimtestation ISS. Donderdag 26 maart doet hij mee aan het wereldwijde online evenement SpaceConnectsUs waarin astronauten en wetenschappers ons leren hoe wij ons het beste kunnen aanpassen aan onze nieuwe situatie. Vanavond deelt Kuipers bij Jinek zijn eerste tips om om te gaan met onze nieuwe werkelijkheid.

Verder zijn te gast Jean-Luc Murk, Menno van der Eerden en Martijn Castelijns.

Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Jinek: Tijl Beckand vertelt over Quarantaine TV en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen