Vanavond op tv: De TV Kantine persifleert DWDD, Floortje Dessing naar Groenland en meer

Vanavond op tv: De TV Kantine persifleert DWDD, Floortje Dessing naar Groenland en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 26 maart

Kijktip :

Morgen (vrijdag 27 maart) is de laatste aflevering van De wereld draait door te zien op NPO 1, en die gelegenheid wordt door De TV Kantine aangegrepen om het programma eens flink voor gek te zetten. Verder onder meer Floortje terug naar het einde van de wereld in Groenland en Canada. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 26 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De TV Kantine: o.a. DWDD

RTL 4
20:29 uur

Een dag voor de laatste uitzending van De wereld draait door wordt de populaire talkshow gepersifleerd in De TV Kantine. Maarten Heijmans kruipt in de huid van Matthijs van Nieuwkerk, met Carlo Boszhard als tafelheer Marc-Marie Huijbregts. Verder in deze aflevering van De TV Kantine onder meer een persiflage op Maestro en The Masked Singer en Nienke Plas probeert van Connie Breukhoven een ware influencer te maken.


Actie/dramafilm: Man on Fire

SBS 9
20:30 uur

Vanavond is de fantastische actiefilm Man on Fire te zien op SBS 9. Hierin zien we hoe de Amerikaanse ex-soldaat John Creasy in Mexico leeft. Een oude vriend vraagt hem als bodyguard te fungeren voor de jonge Pita Balletto. Hij moet haar beschermen voor de vele ontvoeringen in de Mexicaanse hoofdstad. De aanvankelijk moeizame relatie tussen de twee verandert in een hechte band. Dan gebeurt toch waar iedereen bang voor is...


Terug: Salvage Hunters: Classic Cars

Discovery
20:30 uur

Drew Pritchard is niet alleen bezeten van antiek, hij is ook verzot op klassieke auto's. In het nieuwe seizoen van Salvage Hunters: Classic Cars gaat hij weer op zoek naar enkele bijzondere modellen. De formule is dezelfde als bij zijn antiekbusiness: de echte pareltjes weten te vinden, aankopen tegen een scherpe prijs en dan met een goede opknapbeurt weer doorverkopen. Het opknappen gebeurt ditmaal door zijn businesspartner Paul Cowland die tevens als menselijke rem fungeert voor Drews iets te wilde restauratieplannen.


Floortje terug naar het einde van de wereld: Groenland

NPO 1
21:25 uur

Floortje Dessing terugkeert gaat in deze aflevering van Floortje terug naar het einde van de wereld terug naar Groenland. In het eerste seizoen bezocht Floortje de Franse familie Brossier op hun ingevroren zeilboot in Canada. Nu zoekt ze hen opnieuw op. Negen maanden per jaar woonden Eric, zijn vrouw en twee jonge dochters op deze boot, midden op het ijs. Buitentemperaturen van -30, ijsberen op de loer, maar óók schommelen aan de giek en op de sneeuwscooter naar school.


Docu: The Bastard

NPO 2
23:10 uur

Wat als je op een dag wordt gebeld door een man uit Ethiopië die beweert dat hij je halfbroer is? In de documentaire The Bastard is te zien hoe Daniel uit Addis Abeba na decennia stilte contact zoekt met zijn Friese broer en vader. Het is een onthutsende familiegeschiedenis over een verstoten kind dat in Ethiopië voor galg en rad opgroeit en een bejaarde Nederlandse vader, die niet langer kan ontkomen aan zijn inmiddels volwassen, buitenechtelijke zoon.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV