Slotaflevering Flikken Maastricht seizoen 14 vrijdag te zien op NPO 1

Slotaflevering Flikken Maastricht seizoen 14 vrijdag te zien op NPO 1
Seizoen bereikt spetterende climax

Kijktip :

Op vrijdag 27 maart bereikt het veertiende seizoen van de politieserie Flikken Maastricht een daverende climax, want dan is de laatste aflevering van het huidige seizoen te zien op NPO 1. Wat staat de agenten Wolfs en Eva in deze laatste aflevering te wachten?

Ontslag
De spanning van de afgelopen afleveringen wordt flink opgevoerd in de laatste aflevering. Ook voor collega Marion zijn het zenuwslopende tijden: haar zus had duistere plannetjes gesmeed, waardoor Marion misschien wel een ontslag boven het hoofd hangt. Verder proberen Wolfs en Eva tegelijkertijd de computerhack van Lies tegen haar te laten keren.

Midden-Oosten
Larry helpt ze bij het kraken van de computer van Lies, waardoor ze alles kunnen zien wat er op de pc gebeurt. Op die manier ontdekken ze het huis waar de meisjes verblijven die verscheept zullen worden naar het Midden-Oosten. Ze komen direct in actie, maar zijn ze nog op tijd? Het antwoord daarop krijg je morgenavond in Flikken Maastricht, waarvan ook al een vijftiende seizoen is aangekondigd.

De laatste aflevering van Flikken Maastricht seizoen 14 is op vrijdag 27 maart om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Flikken Maastricht terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Flikken Maastricht seizoen 14 vrijdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen