Prachtige fantasyfilm Stardust vrijdag te zien op RTL 8

Prachtige fantasyfilm Stardust vrijdag te zien op RTL 8
Ook te streamen via iTunes

Kijktip :

Wat is er in deze tijden, waarin iedereen samen voor de tv zit, beter dan een heerlijke avonturen- en fantasyfilm voor het hele gezin? RTL 8 voorziet in die behoefte door morgen (vrijdag 27 maart) de schitterende film Stardust uit te zenden. Je kunt Stardust ook streamen via onder meer iTunes.

Het verhaal
Stardust neemt je mee naar het Engelse dorpje Wall, waar de menselijke inwoners door een stenen muur worden beschermd tegen het bovennatuurlijke, parallelle universum aan de andere kant. Tristan belooft aan Victoria, het mooiste meisje van het dorp, dat hij voor haar de vallende ster Yvaine zal vinden. Hiervoor moet hij naar de andere kant van de muur, waar mensen eigenlijk niet worden toegelaten. Hij komt in de magische wereld van Stormhold terecht, waar hij het niet alleen moet opnemen tegen de boosaardige heks Lamia, maar ook tegen de piraat Shakespeare.

Sterrencast
Stardust mag letterlijk vertaald dan 'sterrenstof' betekenen, in deze film staat het gelijk aan 'sterrencast'. Een kleine opsomming: Claire Danes, Michelle Pfeiffer, Mark Strong, Robert De Niro, Ricky Gervais, Sienna Miller, Peter O'Toole en een jonge Henry Cavill. Alsof dat nog niet genoeg is, verzorgd Ian McKellen de stem van de verteller van het verhaal. Ondanks deze indrukwekkende lijst met acteurs maakt Stardust vooral indruk met het meeslepende, magische verhaal. Het is een heerlijke, ouderwets aandoende avonturenfilm, maar met de nieuwste special effects. Genieten voor het hele gezin.

Stardust (2007) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op vrijdag 27 maart om 20.30 uur te zien op RTL 8.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prachtige fantasyfilm Stardust vrijdag te zien op RTL 8 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV