Nieuwe misdaadserie White House Farm vanaf zaterdag te zien op Canvas

Nieuwe misdaadserie White House Farm vanaf zaterdag te zien op Canvas
Terug naar het jaar 1985

Kijktip :

Vanaf zaterdag 28 maart is de nieuwe Britse misdaadserie White House Farm drie zaterdagen met dubbele afleveringen te zien op de Vlaamse zender Canvas. In de serie gaan we terug naar het jaar 1985, wanneer er een gruwelijke massamoord wordt gepleegd.

Telefoontje
Het is de ochtend van 7 augustus 1985 als de politie in Chelmsford, Essex een verontrustend telefoontje krijgt van de lokale boer Jeremy Bamber. Wat er precies aan de hand is wordt al snel duidelijk, want meteen daarna worden agenten opgeroepen om zich met spoed naar de afgelegen boerderij van Jeremy's ouders te gaan. Daar treffen ze een gruwelijk tafereel aan.

Vermoord
Jeremy's moeder, vader, zus en beide neefjes worden allemaal dood aangetroffen. De politie begint aan een diepgravend onderzoek en schetst het beeld van een hechte familie, die een erg teruggetrokken bestaan leidt. Inspecteur 'Taff' Jones heeft zijn conclusies al snel getrokken, maar daar heeft zijn collega, brigadier Stan, de nodige twijfels bij.

De Britse misdaadserie White House Farm is vanaf zaterdag 28 maart drie zaterdagen met een dubbele aflevering vanaf 20.35 uur te zien op Canvas. Lees hier waar je Canvas kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV