Zondag in Boer zoekt vrouw: welke briefschrijver moet naar huis?

Zondag in Boer zoekt vrouw: welke briefschrijver moet naar huis?
Eerste keuzemoment voor boeren

Kijktip :

Deze week staat er een spannend moment op het programma in Boer zoekt vrouw. De boeren staan namelijk voor een belangrijk keuzemoment: wie van de briefschrijvers moet als eerste de boerderij verlaten, en met welke twee vrouwen (of mannen) willen de boeren door?

Geert Jan
Je zou denken dat het voor Geert Jan makkelijk is, omdat Betty zijn erf uit eigen beweging heeft verlaten. Niets is minder waar: Karine en Jacqueline lijken het hem juist moeilijker te maken. Ondertussen stijgt bij boerin Annemiek de spanning richting het keuzemoment. Steven wil graag een moment met haar alleen om een persoonlijke onthulling te doen. Hij hoopt dat Annemiek hem daardoor wat beter begrijpt.

Nóg een ontboezeming
Wat zal Annemieks reactie zijn op Stevens openhartigheid? Op het erf bij Bastiaan lijkt Elise steeds meer haar momentjes met de boer te kiezen en daardoor zijn Madeleen en Milou allebei bang dat ze door Bastiaan naar huis worden gestuurd. Verder doet boer Jan deze week nóg een opvallende ontboezeming. Ook wil hij weten hoe zijn dates een leven met zijn vier kinderen voor zich zien en of ze zelf een kinderwens hebben.

Boer zoekt vrouw is elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Boer zoekt vrouw terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Boer zoekt vrouw: welke briefschrijver moet naar huis? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV