Slotaflevering Hollands Hoop zondag te zien op NPO 3

Slotaflevering Hollands Hoop zondag te zien op NPO 3
Hoe loopt de misdaadserie af?

Kijktip :

Zondag (27 maart) is op NPO 3 de allerlaatste aflevering van de Nederlandse misdaadserie Hollands Hoop te zien. Hoe loopt deze spannende serie na drie seizoenen af? Wat gebeurt er met het gezin van Fokke nu niemand nog hetzelfde is als aan het begin?

Wiethandel
Hollands Hoop vertelt het verhaal van de forensische psychiater Fokke Augustinus, die de wiethandel inrolt als hij het boerenbedrijf van zijn vader erft. In het derde en laatste seizoen werd hij steeds meer geconfrnoteerd met toenemende concurrentie uit onverwachte hoek en een vijandige overname van zijn imperium. Nu is niets en niemand nog hetzelfde, maar is dat wel zo slecht?

Afrekenen
Want als je met je rug tegen de muur staat, kun je je tenminste nog afzetten. Nu is het tijd om de balans op te maken en af te rekenen: met oude gewoontes, het verleden en een gemeenschappelijke vijand. Het wordt hoog tijd dat er koppen gaan rollen, maar is het überhaupt mogelijk om je hoofd er nog bij te houden met zoveel venijn?

De laatste aflevering van Hollands Hoop is op zondag 29 maart om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hollands Hoop terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ookCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Hollands Hoop zondag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier