Vanavond op tv: slot Flikken Maastricht seizoen 14 en Erica op reis en meer

Vanavond op tv: slot Flikken Maastricht seizoen 14 en Erica op reis en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 27 maart

Kijktip :

Vanavond komen twee populaire programma's op NPO 1 (voorlopig) ten einde. Eerst is om 20.35 uur de slotaflevering van het veertiende seizoen van Flikken Maastricht te zien, gevolgd door de laatste aflevering van Erica op reis. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 27 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De kijk van Koolhoven: tijdreizen

NPO 3
20:25 uur

Ook op NPO 3 komt echter een programma ten einde: de laatste aflevering van De kijk van Koolhoven gaat over tijdreizen. Regisseur Martin Koolhoven bespreekt zijn favoriete tijdreisfilms, en daarbij komen enkele klassiekers aan bod; uiteraard wordt ook Back to the Future uitgelicht. Verder worden klassieke vragen uit tijdreisfilms behandeld: hoe ziet de vooruitgang van de mens er in de toekomst uit, en kun je door naar het verleden te reizen het heden veranderen?


Fantasyfilm: Stardust

RTL 8
20:28 uur

Op RTL 8 is vanavond de prachtige fantasyfilm Stardust te zien. De onhandige tiener Tristan is vastberaden om het hart van de mooie Victoria voor zich te winnen en belooft haar een vallende ster te brengen. In het magische koninkrijk Stormhold ontdekt hij dat de vallende ster in werkelijkheid een prachtige, jonge vrouw genaamd Yvaine is. Tristan neemt haar gevangen, maar belooft haar vrij te laten zodra hij zijn belofte aan Victoria heeft ingelost. De reis terug naar huis wordt een groot avontuur, want drie gevaarlijke heksen hebben het voorzien op Yvaine.


Slot: Flikken Maastricht seizoen 14

NPO 1
20:35 uur

Vanavond is de laatste aflevering van het veertiende seizoen van de misdaadserie Flikken Maastricht. De spanning van de afgelopen weken komt tot een hoogtepunt. Wolfs en Eva willen tegelijkertijd de computerhack van Lies tegen haar keren. Met hulp van Larry zien ze alles wat op Lies' computer gebeurt. Zo ontdekken ze het huis waar de meisjes verblijven die verscheept zullen worden naar het Midden-Oosten en kunnen ze in actie komen. Maar... zijn ze op tijd?


Erica op reis: Rusland

NPO 1
21:30 uur

In de laatste aflevering van Erica op reis laat Erica Terpstra zich met verwondering laat onderdompelen in de culturele gebruiken en rituelen van Rusland. In Rusland trekt Erica langs een ring van steden en dorpen, waar de sporen van het oude Rusland van de tsaren uit de Romanov-dynastie nog overal tastbaar zijn. Ze bezoekt kerken, kloosters met gouden koepels en andere plekken waar geschiedenis is geschreven.


Docu: Missie NS

NPO 2
22:25 uur

De prachtige documentaire Missie NS toont een onbekende kant van het bedrijf: de worsteling achter de schermen om de reiziger blij en tevreden te houden. Missie NS is een mozaïekvertelling vanuit twee sterk contrasterende werelden. Enerzijds het formele hoofdkantoor waar met hart en ziel wordt gewerkt aan een klantvriendelijker imago en anderzijds de rauwe realiteit, waar haast, anonimiteit, onverschilligheid en ontevredenheid heerst.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: slot Flikken Maastricht seizoen 14 en Erica op reis en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV