Reisserie Joanna Lumley's Hidden Caribbean begint zondag op België Eén

Reisserie Joanna Lumley's Hidden Caribbean begint zondag op België Eén
Britse presentatrice bezoekt Cuba en Haïti

Kijktip :

Vanaf zondag 29 maart is de nieuwe reisserie Joanna Lumley's Hidden Caribbean te zien op België Eén. In dit programma gaat de Britse presentatrice, bekend van de serie Absolutely Fabulous en films als The Wolf of Wall Street en Me Before You, op reis naar de 'verborgen parels' van de Caraïben: Cuba en Haïti.

Havana
In de eerste aflevering zien we hoe Lumley naar de Cubaanse hoofdstad Havana afreist, waar ze een jonge bokskampioene ontmoet voor een goed gesprek. Daarnaast maakt ze een tochtje door de hoofdstad met een jonge Cubaan, brengt ze een bezoek aan een hotel dat dateert van vóór de revolutie en ziet ze sigarenrollers aan het werk in een fabriek.

Che Guevara
In het dorpje Hershey (ook wel bekend als Camilo Cienfuegos) bezoekt Lumley het graf van de beroemde vrijheidsstrijder Che Guevara. Vervolgens reist ze door naar een stradn met een luxueus hotelcomplex. Haar tripje eindigt in de thuisstad van Fidel Castro: Santiago de Cuba. Daar zijn de voorbereidingen op de zestigste verjaardag van de revolutie in volle gang.

De nieuwe reisserie Joanna Lumley's Hidden Caribbean is op zondag 29 maart en zondag 5 april om 21.50 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.

Bekijk ook

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV