Prachtige docu Leve de vrouw van de SRV maandag te zien op NPO 2

Prachtige docu Leve de vrouw van de SRV maandag te zien op NPO 2
Een ode aan de rijdende winkel

Kijktip :

Op maandag 30 maart is op NPO 2 de prachtige documentaire Leve de vrouw van de SRV te zien. Hierin wordt een portret geschetst van de eigenzinnige Tonny, die haar plek in de samenleving probeert te vinden door een rijdende winkel op te starten, waarmee ze door de straten van Tilburg rijdt.

Financiële problemen
Met haar SRV-wagen probeert Tonny hulpbehoevenden te helpen het hoofd boven water te houden, maar hier krijgt ze onzekerheid en financiële problemen voor terug. Tonny heeft geen enkele ervaring als kruidenier en met haar bus maakt ze lange, stressvolle dagen. Nu de hele buurt voor hun boodschappen afhankelijk is van Tonny, is er geen weg meer terug.

Stukgelopen relatie
Ze balanceert constant tussen de zorg voor anderen en het niet wegcijferen van zichzelf, maar de situatie van Tonny wordt er niet makkelijker op nadat haar relatie met haar vriend en helper Kees op de klippen loopt. Toch blijft Tonny vol optimisme met haar wagen rondrijden. Haar idealen zijn misschien net zo ouderwets als haar onderneming, maar toch zet ze door.

De prachtige documentaire Leve de vrouw van de SRV is op maandag 30 maart om 20.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt daarna de docu Leve de vrouw van de SRV terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ookJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prachtige docu Leve de vrouw van de SRV maandag te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier