NOS herhaalt legendarische Nederland - Spanje (5-1) op WK 2014

NOS herhaalt legendarische Nederland - Spanje (5-1) op WK 2014
Speciale NOS Studio Sport Archief

Sport :

Op zondag 29 maart stond de oefenwedstrijd Nederland - Spanje gepland. Vanwege het coronavirus gaat die wedstrijd niet door. De NOS zendt 's middags toch een Nederland - Spanje uit: de editie van het WK voetbal in 2014, de memorabele 5-1.

Coronacrisis
In NOS Studio Sport Archief gaat de NOS elke zondagmiddag tijdens de coronacrisis terug naar historische sportgebeurtenissen. Na het EK van 1988 een week geleden, is komende zondag de complete groepswedstrijd Nederland - Spanje van het WK voetbal in Brazilië in 2014 te zien.

Zweefkopbal
Het was vier jaar na de verloren WK-finale. Toen was Spanje na verlenging te sterk voor het Nederlands elftal. Op vrijdag 13 juni werd het de avond van de zweefkopbal van Van Persie, de mislukte high-five met bondscoach Van Gaal en het enthousiasme van commentator Frank Snoeks. "Vijf-één. Zegt het voort."

Interviews
NOS Studio Sport gaat terug naar die bewuste dag. Met de verwachtingen vooraf, de volledige wedstrijd en de analyses en interviews na afloop. Even is het weer 13 juni 2014.

NOS Studio Sport Archief met Nederland - Spanje (5-1) op het WK voetbal in 2014 is zondag 29 maart om 15.00 uur te zien op NPO 1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op NOS herhaalt legendarische Nederland - Spanje (5-1) op WK 2014 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV