Maandag in Chateau Meiland: het klussen schiet niet op

Maandag in Chateau Meiland: het klussen schiet niet op
Het chateau is nog altijd niet af

Kijktip :

Nu de familie Meiland van hun vakantie op Tenerife is teruggekeerd, moeten de handen weer uit de mouwen. Het chateau is namelijk nog steeds niet af en dus moet er flink geklust worden. Dat dat niet altijd even goed gaat, zie je maandag in Chateau Meiland.

Gezeik
Zo langzamerhand is de familie echter wel een keer klaar met al dat kluswerk en dus wordt Martiens oude mantra weer van stal gehaald: "Wat een gezeik!" Dat zullen we regelmatig te horen krijgen tijdens de aflevering, want bij de minste of geringste tegenslag is Martien helemaal van zijn apropos. Toch zal de familie hard aan het werk moeten in het chateau.

Lees hier hoe je Chateau Meiland vooruit kunt kijken op KIJK.nl.

Steiger
Het opzetten van een steiger blijkt al een hele klus te zijn, want daar zijn de Meilandjes zo'n beetje een halve dag mee bezig. Daar komt ook nog eens een lastige aannemer bij, die alles met de Franse slag doet. En omdat het klussen ze de keel uit begint te hangen, begint de familie na te denken. Wordt het niet tijd voor een nieuwe uitdaging? Onder het genot van een goed glas wijn wordt de toekomst besproken.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Bekijk ookJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Chateau Meiland: het klussen schiet niet op of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier