Nieuw seizoen Gold Rush: Parker's Trail begint maandag op Discovery

Nieuw seizoen Gold Rush: Parker's Trail begint maandag op Discovery
Parker Schnabel zoekt goud in Australië

Kijktip :

Vanaf maandag 30 maart is het nieuwe seizoen van Gold Rush: Parker's Trail te zien op Discovery. Hierin volgen we de Amerikaan Parker Schnabel, die naar de outback van Australië reist om op zoek te gaan naar goud - want in Australië zou zich de grootste onaangeroerde goudvoorraad ter wereld bevinden.

Winterperiode
Parker heeft zelf een grote goudmijn in Alaska, maar die is in de winterperiode buiten werking. Omdat hij maar moeilijk stil kan zitten, besluit Parker er samen met een groep vrienden op uit te trekken. Ze gaan op andere plekken in de wereld op zoek naar goud. De 25-jarige gouddelver heeft hoge verwachtingen van Australië en de vermeende enorme goudvoorraad.

Met de paplepel ingegoten
In dit seizoen van Gold Rush: Parker's Trail is te zien of hij slaagt in zijn missie om het goud van 'down under' naar boven te halen. Hij zou zijn opa trots maken, want Parker kreeg het goudzoeken met de paplepel ingegoten door de legendarische gouddelver John Schnabel. Elk land heeft echter zijn eigen geheimen; kan Parker ook in Australië een fortuin bij elkaar delven?

Het nieuwe seizoen van Gold Rush: Parker's Trail is vanaf maandag 30 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Gold Rush: Parker's Trail begint maandag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV