Ik weet wie je bent vanaf maandag weer te zien op NPO 3

Ik weet wie je bent vanaf maandag weer te zien op NPO 3
Thrillerserie wordt herhaald

Kijktip :

Vanaf maandag 30 maart wordt op NPO 3 de succesvolle thrillerserie Ik weet wie je bent herhaald. De serie gaat over de veelgevraagde strafrechtadvocaat Daniël Elias (gespeeld door Daan Schuurmans), die na een ernstig auto-ongeluk kampt met geheugenverlies.

Advocaat en docent
Daniël lijkt een comfortabel leven te leiden; hij runt niet alleen een prestigieus advocatenkantoor, maar is ook docent aan de faculteit Rechten van de universiteit. Hij is getrouwd met Alize Kasteel, die een al even succesvolle carrière heeft: zij is in het dagelijks leven rechter. Het stel heeft samen twee kinderen. Met het auto-ongeluk komt hun leven echter volledig op zijn kop te staan.

Vermist nichtje
In het wrak van Daniëls auto worden namelijk bloedsporen en de telefoon van zijn vermiste nichtje Anna van Leer gevonden, die tijdens dezelfde nacht is verdwenen. Alle pijlen zijn op Daniël gericht en hij is de belangrijkste verdachte in de zaak. Hij moet een manier vinden om zijn onschuld te bewijzen, ook al weet hij zelf niet eens of hij wel onschuldig is.

De thrillerserie Ik weet wie je bent is vanaf maandag 30 maart elke maandag tot en met donderdag na 23.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Ik weet wie je bent terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ookCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Ik weet wie je bent vanaf maandag weer te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier