Vrijdag in Op1: Tamara van Ark over corona-uitkeringen voor zzp'ers

Vrijdag in Op1: Tamara van Ark over corona-uitkeringen voor zzp'ers
Dit zijn de gasten van vrijdag 27 maart 2020

Kijktip :

Vrijdag 27 maart, is het de beurt aan Hugo Logtenberg en Sophie Hilbrand. Dit duo presenteert elke vrijdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van vrijdag 27 maart 2020

  • Men zegt dat het coronavirus wordt overgebracht door middel van niezen, maar kan het ook door middel van praten? Vanavond zit Ab Osterhaus weer aan tafel bij Op1.

  • Feike Sijbesma zijn belangrijkste taak? Het tekort aan coronatests moet zo snel mogelijk worden weggewerkt. Hoe wil Sijbesma dit voor elkaar te krijgen? Bij Op1 is hij vanavond te gast.

  • In de meeste gemeenten gaan deze en volgende week de loketten open waar zzp’ers die door de coronacrisis hun inkomsten kwijt zijn, een uitkering kunnen aanvragen. Staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Tamara van Ark legt bij Op1 uit hoe het werkt.

  • Irma Sluis werd in no-time bekend als de gebarentolk naast premier Mark Rutte. Irma Sluis is sinds haar geboorte doof.Corrie Tijsseling is ook te gast, zij pleit als dove en pedagoog al jaren voor erkenning van gebarentaal als officiële taal.

  • Een groep van 30 mag bij uitvaarten aanwezig zijn. Er wordt ook meer gebruik gemaakt van videoverbindingen, om zo toch een laatste eer te kunnen bewijzen. Uitvaartbegeleidster Simone Remmen doet er alles aan om in deze rare tijd een waardig afscheid te organiseren.

  • De 95-jarige Mien, moeder van Albertine Roffelsen-Savelkouls, is deze week overleden. Met behulp van familie en de gemeenschap in Appelterm, waar Mien zeer geliefd was, wist Albertine een bijzondere uitvaart te organiseren.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Op1: Tamara van Ark over corona-uitkeringen voor zzp'ers of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV