Vrijdag in Jinek: Patty Brard lanceert boek 'Patty' en de makers vertellen er alles over

Vrijdag in Jinek: Patty Brard lanceert boek 'Patty' en de makers vertellen er alles over
Dit zijn de gasten van vrijdag 27 maart 2020

Kijktip :

De komende tijd maakt Eva Jinek extra lange uitzendingen van haar talkshow Jinek. Benieuwd naar de gasten van vrijdag 27 maart? Lees hieronder meer:

Gasten in Jinek - vrijdag 27 maart 2020

  • Na 15 jaar valt vanavond definitief het doek voor De Wereld Draait Door. Vijftien jaar lang was het programma een icoon op de Nederlandse Televisie. Vaste tafelheer Jort Kelder bespreekt het succes van het programma en zijn presentator. En zeg DWDD en je zegt Lucky TV. In 15 jaar maakte Sander van de Pavert bijna 4000 filmpjes voor het programma. Vanavond laat Sander een selectie zien, en is ook Jort te gast.

  • Voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care Diederik Gommers en Hoofd Intensive Care van het UMCG Peter van der Voort over de Nederlandse ic's.

  • Woensdag werd Patty Brard 65 jaar. Ter ere van die verjaardag is er nu het boek 'Patty'. Voor dat boek waren Michel van Egmond en Antoinette Scheulderman anderhalf jaar lang de schaduw van Patty Brard. Ze gingen mee naar Ibiza, gingen met haar terug naar haar verleden en ze waren zelfs bij de hereniging met haar moeder. Hoe is het ze bevallen om Patty te volgen en hoe was het om als stel samen een boek te schrijven? Ze vertellen het vanavond bij Eva aan tafel.

  • Iedere ochtend zit Peter Heerschop bij de telefoon bij 'Radio 538' om de verhalen van mensen in coronatijd aan te horen. Van de meest opvallende dingen heeft hij een top 5 gemaakt, waar hij vanavond over vertelt.

Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Jinek: Patty Brard lanceert boek 'Patty' en de makers vertellen er alles over of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV