Vanavond op tv: Slot Hollands Hoop en Boer zoekt Vrouw: Keuzemomenten

Vanavond op tv: Slot Hollands Hoop en Boer zoekt Vrouw: Keuzemomenten
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 29 maart

Kijktip :

Vanavond is het tijd voor het keuzemoment bij Boer zoekt Vrouw. De boeren zullen moeten kiezen met wie ze verder willen. Daarnaast is ook het slot van Hollands Hoop te zien. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 29 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Slot: Hollands Hoop

NPO 3
20:20 uur

Vanavond komt de Nederlandse misdaadserie Hollands Hoop na drie seizoenen ten einde. Het gezin van Fokke is deze week weer terug bij af en dreigt zelfs uiteen te vallen. Niets en niemand is nog hetzelfde in deze laatste aflevering en dat is niet per se slecht. Immers, als je met je rug tegen de muur staat, kan je je tenminste nog afzetten. Het is tijd om de balans op te maken en af te rekenen. Met oude gewoontes, het verleden en een gemeenschappelijke vijand. Er moeten koppen rollen, maar wie houdt zijn hoofd er nog bij met zoveel venijn?


Boer zoekt Vrouw: keuzemomenten

NPO 1
20:25 uur

In deze aflevering van Boer zoekt Vrouw staan drie keuzemomenten voor de deur. Bij boer Geert Jan zijn Karine en Jacqueline nog samen over. Bij boerin Annemiek stijgt de spanning al nu het keuzemoment nadert. Steven wil graag een momentje alleen met Annemiek omdat hij haar iets persoonlijks moet vertellen. Op het erf bij boer Bastiaan grijpt Elise haar momentjes. Madeleen en Milou voelen de bui een beetje hangen en denken allebei dat ze bij het eerste keuzemoment naar huis moeten. Bij boer Jan, vader van 4 kinderen, logeren drie vrouwen die zelf geen kinderen hebben. Hij wil graag weten hoe de dates dat voor zich zien en of ze een kinderwens hebben.


Nieuw: Joanna Lumley's hidden Caribbean

Eén
21:41 uur

Vanavond start de tweedelige reisserie waarin de Britse actrice en tv-presentatrice Joanna Lumley op zoek gaat naar de verborgen parels van twee landen in het Caribisch gebied: Cuba en Haïti. Joanna ontmoet in Havana een jonge opkomende bokskampioene, ze maakt een tochtje door de hoofdstad met een jonge Cubaan, brengt een bezoek aan een hotel dat dateert van voor de revolutie en ziet de sigarenrollers naarstig aan het werk in hun fabriek. In Hershey bezoekt ze het graf van Che Guevara om daarna door te reizen naar een strand met een luxueus hotelcomplex. Haar trip eindigt in de thuisstad van Fidel Castro, Santiago de Cuba, dat zich voorbereidt op de 60e verjaardag van de revolutie.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Slot Hollands Hoop en Boer zoekt Vrouw: Keuzemomenten of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV