Vanavond op tv: nieuw seizoen talkshow M, in Chateau Meiland wordt flink geklust en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen talkshow M, in Chateau Meiland wordt flink geklust en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 30 maart

Kijktip :

Na het einde van De wereld draait door is het weer de beurt aan Margriet van der Linden, die vanavond aan een nieuw seizoen van de talkshow M begint. Verder is er ook weer een nieuwe aflevering van Chateau Meiland te zien, waarin flink wordt geklust. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 30 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: M

NPO 1
NPO 1
18:55 uur

De talkshow M is vanaf vanavond weer terug op het tijdstip van De Wereld Draait Door. Elke werkdag om 19:00 uur ontvangt Margriet van der Linden verschillende gasten uit de actualiteit. Het programma begint vanwege de coronacrisis uiteraard zonder publiek en heeft veel aandacht voor de laatste ontwikkelingen op het gebied van het coronavirus en de gevolgen ervan. Ook komen vertrouwde rubrieken zoals M's Boekenclub, het M-Panel en Musée M terug.


Chateau Meiland: klussen in het kasteel

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Na hun vakantie is de familie Meiland in deze aflevering van Chateau Meiland weer terug in het kasteel. Het is tijd om te klussen, waar ze al snel klaar mee zijn. Wat een gezeik. De familie Meiland moet weer hard aan het werk in het Chateau. Het schiet alleen niet op: het opzetten van de steiger kost al een halve dag. En de aannemer doet alles met de Franse slag. Eigenlijk zijn ze wel klaar met het geklus. Wordt het niet tijd voor een nieuwe uitdaging? Onder het genot van goed glas wordt de toekomst uitgestippeld.


Docu: Leve de vrouw van de SRV

NPO 2
NPO 2
20:30 uur

De eigenzinnige Tonny probeert op geheel eigen wijze haar plek in de samenleving te vinden door een rijdende winkel te starten in Tilburg. Met dit relikwie uit een voorbije tijd helpt ze de hulpbehoevenden hun hoofd boven water te houden, terwijl ze hier onzekerheid en financiële problemen voor terug krijgt. In de prachtige documentaire Leve de vrouw van de SRV zien we hoe Tonny haar leven in goede banen probeert te leiden in roerige tijden.


Terug: Gold Rush: Parker's Trail

Discovery
Discovery
20:30 uur

In het nieuwe seizoen van Gold Rush: Parker's Trail reist goudzoeker Parker Schnabel naar de outback van Australië om daar naar goud te zoeken. Elke maandag om 20:30 uur op Discovery. De geboren goudzoeker Parker Schnabel houdt niet van stilzitten. Dus als zijn goudmijn in Alaska tijdens de winterperiode niet in operatie kan zijn, trekt hij er samen met een groep vrienden op uit om goud te zoeken op andere plekken in de wereld.


Start: Ik weet wie je bent

NPO 3
NPO 3
23:15 uur

NPO 3 herhaalt vanaf vanavond de Nederlandse thrillerserie Ik weet wie je bent uit 2018. De afleveringen zijn elke maandag tot en met donderdag na 23:00 uur te zien. In de serie lijdt de succesvolle strafrechtadvocaat Daniel Elias na een auto-ongeluk aan geheugenverlies. Bij het wrak van zijn verongelukte auto worden bloedsporen gevonden van zijn vermiste nichtje. Alles wijst naar Daniel als de belangrijkste verdachte in Anna's verdwijning.
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen talkshow M, in Chateau Meiland wordt flink geklust en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier