Nieuw programma Bevallen met Bobbi begint dinsdag op TLC

Nieuw programma Bevallen met Bobbi begint dinsdag op TLC
Bobbi Eden staat zwangere vrouwen bij

Kijktip :

Vanaf dinsdag (31 maart) is het nieuwe programma Bevallen met Bobbi te zien op TLC. Hierin staat de voormalige pornoactrice Bobbi Eden zwangere vrouwen bij tijdens de zwaarste momenten van hun zwangerschap.

Intieme ervaring
Eden was eerder al te zien als één van de deelnemende BN'ers in het programma Bevallen met..., maar nu is ze de presentatrice van de gehele serie. Daarin dompelt ze zich onder in de wereld van de verloskunde, want Eden is gek op baby's en kinderen. Ze vindt het een eer om opnieuw getuige te mogen zijn van één van de intiemste ervaringen in het leven van een vrouw: het krijgen van een kind.

Meepuffen
In het programma loopt Eden mee in ziekenhuizen en verloskundige praktijken, waar ze zowel voor als achter de schermen meeleeft. Ze kijkt echter niet alleen toe: Eden ondersteund ook alleenstaande ouders door ze waar nodig te helpen en zelfs mee te puffen tijdens het moment suprème, de bevalling. Eden ziet de meest uiteenlopende bevallingen en is soms zelfs getuige van de geboorte van een tweeling.

Het nieuwe programma Bevallen met Bobbi is vanaf dinsdag 31 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier waar je TLC kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Bekijk ook


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Bevallen met Bobbi begint dinsdag op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier