Nieuwe dramaserie Innocent vanaf dinsdag te zien op België Eén

Nieuwe dramaserie Innocent vanaf dinsdag te zien op België Eén
Man wordt onverwacht vrijgesproken

Kijktip :

Vanaf dinsdag 31 maart is op België Eén de nieuwe dramaserie Innocent te zien. Centraal hierin staat David Collins (gespeeld door Lee Ingleby), die na zeven jaar in de gevangenis - vanwege de moord op zijn vrouw - plotseling vervroegd wordt vrijgelaten.

Wraak
Zeven jaar lang heeft David Collins in de gevangenis gezeten, maar dan komt het onverwachte bericht dat hij wordt vrijgesproken. Zoals de titel van de serie al aangeeft, is Collins overtuigd van zijn eigen onschuld en daarom gaat hij na zijn vrijlating op zoek naar wraak, gerechtigheid én de voogdij over zijn kinderen Jack en Rosie. De vrijlating van David heeft grote gevolgen voor alle betrokkenen.

Slag in het gezicht
Zijn wens om de voogdij over zijn kinderen weer over te nemen is een grote schok voor Alice, de zus van zijn overleden vrouw; samen met haar man Rob heeft Alice al jaren de zorg voor de kinderen op zich genomen. Ook voor inspecteur Will Beech, die destijds het onderzoek leidde, is het een klap in het gezicht. Ondertussen maakt dokter Tom Wilson zich zorger over de terugkeer van David. Voor Phil, de broer van David die al zeven jaar zijn onschuld uitschreeuwt, is het echter een triomf.

De vierdelige dramaserie Innocent is op dinsdag 31 maart, woensdag 1 april, donderdag 2 april en maandag 6 april na 23.00 uur te zien op België Eén. Lees hier waar je België Eén kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Innocent vanaf dinsdag te zien op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV