The Passion krijgt toch aangepaste vorm en gaat door op Witte Donderdag

The Passion krijgt toch aangepaste vorm en gaat door op Witte Donderdag
Definitieve afgelasting van evenement toch herzien

Nieuws :

Waar eerder het bericht naar buiten kwam dat The Passion dit jaar helemaal is afgelast door de EO en KRO-NCRV, is nu toch besloten om het evenement in een alternatieve vorm door te laten gaan op Witte Donderdag (9 april): zonder livemuziek en publiek.

Vertelling
In plaats daarvan is er op NPO 1 een speciale vertelling te zien, die wordt afgewisseld met liedjes en scènes uit de voorgaande negen edities van The Passion. Tijdens deze speciale jubileumeditie, die door de uitbraak van het coronavirus een andere invulling krijgt dan de bedoeling was, fungeert het welbekende verlichte Passion-kruis het decor van de uitzending.

Berichtjes en video's
Johnny de Mol fungeert als de verteller van het paasverhaal en verslaggever Anne-Mar Zwart doet bij het kruis verslag van de virtuele processie. Voor en tijdens de uitzending kunnen kijkers hun hoop en angst delen door berichtjes en video's te sturen naar [email protected]; een aantal van deze berichtjes komt terug in de uitzending.

The Passion 2020 is op donderdag 9 april om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna The Passion 2020 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk ook

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV