Finale The Voice Kids uitgesteld naar juni vanwege Coronavirus

Finale The Voice Kids uitgesteld naar juni vanwege Coronavirus
Coach Anouk nog steeds vast in Marrakesh

Nieuws :

Het Coronavirus heeft ook gevolgen voor de finale van The Voice Kids. De finale zou 1 mei plaatsvinden, maar dit feest gaat in verband met de Corona-maatregelen niet door.

The Voice Kids loopt langer door
Er zijn al uitzendingen van de talentenjacht eerder opgenomen. Deze worden ingekort en aangevuld met nieuw materiaal, zo blijft The Voice Kids langer lopen. “Vanaf vrijdag starten de ingekorte uitzendingen om 20.00 uur en duren tot 21.30 uur”, vertelt een woordvoerder van RTL aan De Telegraaf.

Coach Anouk ook nog vast in Marrakesh
Het is de bedoeling dat er in juni meer mogelijkheden zijn om de finale te organiseren. De makers volgen de richtlijnen van het RIVM, dus of dit gaat lukken is nog even afwachten. Bovendien is er nog een probleem, coach Anouk zit nog vast in Marrakesh. De zangeres strandde hier een paar weken geleden al en kan in verband met het Coronavirus niet veilig terugreizen naar huis, omdat zij zwaar astma heeft.

The Voice Kids is de komende weken om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Heb je The Voice Kids gemist? Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale The Voice Kids uitgesteld naar juni vanwege Coronavirus of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier