Documentaire over Bram Moszkowicz vanaf woensdag te zien op Videoland

Documentaire over Bram Moszkowicz vanaf woensdag te zien op Videoland
Voormalig advocaat gevolgd in aanloop naar cruciaal proces

Nieuws :

Vanaf woensdag 1 april is de nieuwe documentaire Bram Erop of Eronder te zien op Videoland. In deze docu is te zien hoe misdaadverslaggever John van den Heuvel de voormalige advocaat Bram Moszkowicz volgt in de aanloop naar het belangrijkste proces in zijn leven.

Uit ambt gezet
In 2013 beheerste Bram Moszkowicz de nieuwskoppen toen hij uit zijn ambt van advocaat werd gezet, onder meer omdat hij contante betalingen zou hebben aangenomen. Deze zou hij vervolgens niet hebben gemeld bij de Orde van Advocaten. Het is nu zeven jaar later en Moszkowicz wil via een zitting bij het Hof van Discipline weer terugkeren als advocaat. Heeft hij zijn leven gebeterd?

Voor- en tegenstanders
De uitspraak van de zitting was vandaag (30 maart), en die zal bij Moszkowicz hard zijn aangekomen: het Hof van Discipline is van mening dat Moszkowicz niet terug mag keren als advocaat. Toch wordt het fascinerend om te zien hoe hij zich op het proces heeft voorbereid. Ook heeft Van den Heuvel gesproken met voor- en tegenstanders, onder wie Jeroen Pauw, Geert Wilders en Elsevier-journalist Gerlof Leistra.

De documentaire Bram Erop of Eronder is vanaf woensdag 1 april te zien op Videoland.


Bekijk ookPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Documentaire over Bram Moszkowicz vanaf woensdag te zien op Videoland of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier