Nieuw programma Jeremy Wade's Dark Waters begint dinsdag op Discovery

Nieuw programma Jeremy Wade's Dark Waters begint dinsdag op Discovery
Mysteries uit diepe wateren

Kijktip :

Het blijft een fascinerende omgeving, waar de mens zelden tot nooit komt en waar zich veel bijzondere mysteries bevinden: de wereld onder het wateroppervlak. Jeremy Wade gaat op zoek naar deze bizarre mysteries en probeert ze voor eens en altijd op te lossen.

Onderzoek
De Britse presentator Jeremy Wade heeft in de afgelopen 35 jaar al veel onderzoek gedaan naar de mysteries van de rivieren, meren en zeeën op onze planeet. Hij werd bekend door het programma River Monsters, maar Wade is van alle markten thuis: zo schreef hij ook al diverse boeken over de sportvisserij.

Eerste aflevering
Nu begint hij dus aan het nieuwe programma Jeremy Wade's Dark Waters, en zoals de titel al aangeeft zal hij zich begeven op de donkerste onderwaterplekken op aarde. In de eerste aflevering reist Wade naar het afgelegen Alaska om te onderzoeken wat er is gebeurd met de chinookzalm, de krachtpatser onder de zalmen.

Het nieuwe programma Jeremy Wade's Dark Waters is vanaf woensdag 1 april wekelijks om 20.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Bekijk ookJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Jeremy Wade's Dark Waters begint dinsdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier