Nederlanders starten business in Italië in nieuw RTL 4-programma

Nederlanders starten business in Italië in nieuw RTL 4-programma
Nieuw bestaan opbouwen in vergrijsd Italiaans dorp

Nieuws :

In het nieuwe RTL 4-programma Het Italiaanse Dorp: Ollolai bouwen vijf Nederlandse gezinnen en stellen een nieuw bestaan op in het dorp Ollolai op het Italiaanse eiland Sardinië. Ze krijgen de opdracht het toerisme daar nieuw leven in te blazen.

Vanwege de vergrijzing in Ollolai besloot de burgemeester van het dorp om de vele leegstaande huizen en winkels voor 1 euro te verkopen. In ruil daarvoor moeten de nieuwe bewoners het huis binnen drie jaar renoveren. De deelnemers aan het RTL 4-programma krijgen als extra opdracht om een nieuwe business te beginnen om toeristen te trekken.

Het dorp Ollolai

In Ollolai wonen ongeveer 1500 mensen, de helft van het aantal inwoners van vijftig jaar geleden. Veel huizen staan daarom leeg en het toerisme stelt weinig meer voor.

Wanneer het programma Het Italiaanse Dorp: Ollolai wordt uitgezonden is nog niet bekend. Zodra er meer informatie is, vind je dat op Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nederlanders starten business in Italië in nieuw RTL 4-programma of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV