Nieuw seizoen Hoeveel ben je waard start woensdag op SBS 6

Nieuw seizoen Hoeveel ben je waard start woensdag op SBS 6
Hoe is de financiële situatie van gewone Nederlanders?

Kijktip :

Vanaf woensdag 1 april is op SBS 6 een nieuw seizoen van het programma Hoeveel ben je waard? te zien, waarin presentator Viktor Brand samen met enkele experts bepaald hoe de deelnemers er financieel voor staan. Dat zorgt voor zowel positieve als negatieve verrassingen.

Vervroegd pensioen
In de eerste aflevering gaat Brand onder meer langs bij André en Maria uit Eindhoven, die flink in de buidel tasten. Ze willen graag vervroegd met pensioen, waarna ze met zijn tweetjes de wereld rond willen reizen zónder geldzorgen. De vraag is alleen of dat er ook in zit... Wellicht biedt hun enorme, fonkelende verzameling kristallen beeldjes in financieel opzicht uitkomst.

Water aan de lippen
Daarnaast krijgt ook fietsenmaker Janke uit Utrecht bezoek van Viktor Brand en co. Zij geeft haar geld het liefst zo snel mogelijk uit, waardoor het water Janke inmiddels aan de lippen staat. Ze heeft een grote angst ontwikkelt voor het openen van enveloppen met rekeningen en dit staat haar financiële toekomst flink in de weg. Kunnen Viktor en zijn team van experts Janke een duw in de positieve richting geven?

Het nieuwe seizoen van Hoeveel ben je waard? is vanaf woensdag 1 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Hoeveel ben je waard? terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Hoeveel ben je waard start woensdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV