Nieuw programma Giant Lobster Hunters start woensdag op Discovery

Nieuw programma Giant Lobster Hunters start woensdag op Discovery
Meekijken bij het werk van kreeftvissers

Kijktip :

Vanaf woensdag 1 april is op Discovery het nieuwe programma Giant Lobster Hunters te zien. Hierin kijk je mee bij het zware en soms zelfs levensgevaarlijke werk van kreeftvissers, die hun leven riskeren om de smaakvolle geleedpotigen uit het water te vissen.

Stormen
In de serie Giant Lobster Hunters worden zes boten gevolgd, die in de wateren van Australië jacht maken op de kreeften die zo populair zijn onder culinaire fijnproevers. Hun werkterrein is de Zuidelijke Oceaan, maar hier worden ze flink uitgedaagd. Het kan er flink spoken, met enorme golven van vijf meter hoog en stevige stormen.

Dag en nacht
Het is een zwaar leven, want de mannen werken dag en nacht om in de korte tijd die ze op zee gegund is zo veel mogelijk geld te verdienen voor hun gezinnen aan wal. De inkomsten zijn daarnaast hard nodig om de torenhoge investeringen die ze vaak hebben gedaan terug te verdienen. Elke boot kiest zijn eigen strategie om succes te behalen.

Het nieuwe programma Giant Lobster Hunters is vanaf woensdag 1 april wekelijks om 21.30 uur te zien op Discovery. Lees hier waar je Discovery kunt vinden bij jouw tv-aanbieder.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Giant Lobster Hunters start woensdag op Discovery of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen