Deze BN'ers zijn te zien in Verborgen verleden 2020

Deze BN'ers zijn te zien in Verborgen verleden 2020
Zoektochten naar familiegeschiedenis

Nieuws :

Onder anderen Theo Maassen, Ferry Mingelen en Annechien Steenhuizen gaan in het voorjaar van 2020 op zoek naar verhalen over hun eigen familiegeschiedenis. Het programma Verborgen verleden is vanaf vrijdag 3 april weer te zien op NPO 2.

Voorouders
De BN'ers duiken in hun eigen familieverleden. Op zoek naar informatie over wie hun voorouders waren en wat ze deden. Daar weten ze allemaal bijna niks van, maar ze gaan wel met veel vragen het programma in. Elke aflevering is de zoektocht van een andere BN'er te zien.

 • Vrijdag 3 april: cabaretier Theo Maassen
  Theo Maassen is vooral op zoek naar informatie over zijn beide opa's. Hij weet niet wie de biologische vader van zijn moeder is en wil ook weten waar zijn andere opa was toen hij na de Tweede Wereldoorlog lang van de aardbodem verdwenen leek.

Uitzending gemist? Bekijk Verborgen verleden met Theo Maassen

 • Vrijdag 10 april: NOS Journaal-presentatrice Annechien Steenhuizen
  Annechien Steenhuizen wil weten of ze Zuid-Europese of Aziatische roots heeft, zoals velen aan haar vragen. Ook ontdekt ze onverwachte verhalen over een voormoeder die een Oranje bij haar in huis opnam en de bouw van een oud kasteel.

Uitzending gemist? Bekijk Verborgen verleden met Annechien Steenhuizen

 • Vrijdag 17 april: kickbokser Remy Bonjasky
  Drievoudig wereldkampioen kickboksen Remy Bonjasky gaat naar Suriname, waar zijn ouders zijn geboren. Hij wil uitzoeken of hij afstamt van de marrons, de gevluchte slaafgemaakten die een eigen samenleving opbouwden in de binnenlanden van Suriname.

Uitzending gemist? Bekijk Verborgen verleden met Remy Bonjasky

 • Vrijdag 24 april: actrice en presentatrice Jennifer Hoffman
  Jennifer Hoffman heeft haar opa, van haar vaders kant, nooit gekend. Ze komt achter zijn heldenrol als arts in de Tweede Wereldoorlog. Verder in de familiegeschiedenis komt ze via bestuurders in Noord-Brabant in een onverwacht buitenland terecht.

Uitzending gemist? Bekijk Verborgen verleden met Jennifer Hoffman

 • Vrijdag 1 mei: cabaretier Erik van Muiswinkel
  Erik van Muiswinkel weet dat onder zijn voorouders belangrijke bestuurders, dominees en onderwijsmensen zitten. Hij gaat op zoek naar de details. Dat maakt hem extra trots. Bovendien beseft hij dat hij met zulke voorouders nooit iets anders dan cabaretier had kunnen worden.

Uitzending gemist? Bekijk Verborgen verleden met Erik van Muiswinkel

 • Vrijdag 8 mei: schrijfster Esther Verhoef
  Esther Verhoef weet niet beter dan dat haar familie altijd rond Den Bosch heeft geleefd. Ze wil ook weten of er ook familie buiten de Brabantse hoofdstad was. Verhoef zoekt ook naar meer informatie over een overgrootmoeder waar ze bijzonder warme herinneringen aan bewaart.

Uitzending gemist? Bekijk Verborgen verleden met Esther Verhoef

 • Vrijdag 15 mei: parlementair journalist Ferry Mingelen
  Ferry Mingelen ontdekt dat bij een voorvader van hem ook alles draaide om politiek en journalistiek. Ook lijkt een familielijn van adel te zijn en stiekem hoopt Mingelen dat dat ook zo is.

Uitzending gemist? Bekijk Verborgen verleden met Ferry Mingelen

 • Vrijdag 22 mei: cabaretier Dolf Jansen
  Met een in Ierland geboren moeder is Dolf Jansen vooral in die kant van de familie geïnteresseerd. Zijn opa vocht tegen de Engelsen om de onafhankelijkheid van de Republiek Ierland. Ook had Jansen in Nederland een dichtende dominee als voorouder.

Lees meer over Verborgen verleden met Dolf Jansen

Verborgen verleden is vanaf vrijdag 3 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze BN'ers zijn te zien in Verborgen verleden 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier