Prachtige en Oscargenomineerde dramafilm Lion staat nu op Netlfix

Prachtige en Oscargenomineerde dramafilm Lion staat nu op Netlfix
Waargebeurd verhaal met Dev Patel en Nicole Kidman

Kijktip :

Vanaf vandaag - 1 april - staat de dramafilm Lion op Netflix. Hollywood meets Spoorloos op een manier om stil van te worden. Tranen gaan gegarandeerd vloeien!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Speld in een hooiberg
Het verhaal gaat over een vijfjarige Indiase jongen genaamd Saroo. Op een boze dag raakt hij verdwaald in de straten van Calcutta en hij belandt duizenden kilometers van huis. Saroo overleeft vele uitdagingen, waarna hij door een stel in Australië wordt geadopteerd. Vijfentwintig jaar later besluit hij op zoek te gaan naar zijn verloren familie. Met behulp van Google Earth hoopt Saroo zijn Indiase familie terug te vinden.

Waarom kijken?
De film Lion is over het algemeen bejubeld door de filmcritici, met als klap op de vuurpijl een Oscarnominatie voor Beste Film. Dat is voor een groot deel te danken aan de indrukwekkende sterrencast, met de kleine Sunny Pawar, Nicole Kidman en Dev Patel, die de sterren van de hemel spelen. Met een uitstekende IMDb-score van 8,0 is de film Lion een dikke aanrader, waarbij de tranen zullen vloeien. Prachtig!

Cast
Naast Dev Patel (Hotel Mumbai) en Nicole Kidman (The Goldfinch) zijn ook Rooney Mara (Carol) en David Wenham (The Lord of the Rings: The Return of the King) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Garth Davis (Mary Magdalene).

Lion is vanaf 1 april 2020 te zien op Netflix. Genre: Drama. IMDb-score 8,0.

Nicole Kidman in de film 'Lion'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtige en Oscargenomineerde dramafilm Lion staat nu op Netlfix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV