Talpa Network vernieuwt KIJK.nl website en apps

Talpa Network vernieuwt KIJK.nl website en apps
Chromecast nu ook te streamen via nieuwe app

Nieuws :

Talpa Network heeft een belangrijke stap gezet met het videoplatform KIJK.nl. Vanaf vandaag (1 april) komen alle gebruikers, na een succesvolle bètaperiode van zes maanden waarin veel bugs opgelost zijn, op de vernieuwde website terecht. Ook de app van KIJK.nl krijgt een update vandaag: je kunt nu vanuit de KIJK-app streamen naar je televisie via een Chromecast.

Streamingplatform
Met deze ontwikkelingen zullen de website en de app van KIJK.nl, hét online streamingplatform voor alle content van Talpa Network, voldoen aan alle wensen van de moderne gebruiker. Als website en app is KIJK.nl nu beschikbaar op smartphone, tablet, laptop, pc en/of tv. Zo kun je op je eigen manier en volgens je eigen wensen je favoriete programma's van Talpa Network terugkijken.

Gratis
Een belangrijk voordeel van KIJK.nl is het feit dat de streamingdienst volledig gratis is. Geen abonnement dus, en volledig vrijblijvend. Daarvoor krijg je veel online content van de zenders SBS 6, Net 5, Veronica en SBS 9 en de online creators van onder meer LINDA., StukTV en Gierige Gasten voor terug. Verder kun je een aantal op tv uitgezonden films gratis terugkijken en zijn ook de films van Pathé Thuis te zien op KIJK.nl.

Vooruit- en live kijken
Op KIJK.nl kun je ook het entertainmentplatform Scoop Network vinden en diverse contentbedrijven zullen nog volgen. Verder gaat KIJK programma's van Talpa Network vooruit aanbieden. Zo kun je dus nog eerder genieten van een aantal van je favoriete programma's. Ook kun je sportevenementen als Glory Kickboxing, UFC en de Champions League live kijken door gratis een account aan te maken op KIJK.nl.

Kijk je favoriete content van Talpa Network op de verieuwde website van KIJK.nl en download de KIJK-app in de App Store voor Android of iPhone.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talpa Network vernieuwt KIJK.nl website en apps of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier