Nieuwe docuserie Asian Provocateur begint donderdag op NPO 3

Nieuwe docuserie Asian Provocateur begint donderdag op NPO 3
Stand-upcomedian Romesh Ranganathan zoekt zijn roots

Kijktip :

Op donderdag 2 april begint op NPO 3 de nieuwe documentaireserie Asian Provocateur. Hierin reist de Britse stand-upcomedian Romesh Ranganathan naar Sri Lanka, het vaderland van zijn ouders. Romesh gaat op een avontuurlijke rondreis, op zoek naar zijn roots.

Zegen
Op het Aziatische eiland Sri Lanka wordt Romesh naar Kegalle gestuurd, waar hij een traditionele zegen zal ontvangen. De ceremonie krijgt echter een bizarre wending wanneer Romesh' hoofd met een kip wordt bewerkt; vanaf dat moment lijkt het ritueel meer te maken te hebben met zwarte magie dan met een traditioneel hindoegebruik.

Oom
Vervolgens maakt Romesh kennis met zijn oom Thiru - al is het nog maar de vraag of het zijn oom wel is, en of het überhaupt familie van hem is. Ook doet de stand-upcomedian een poging om het louterende paalvissen onder de knie te krijgen; een lastige opdracht. Daarna doet Romesh echter iets voor zichzelf: ruige rapper spelen in de hoofdstad Colombo, met de plaatselijke rappers van MBZ.

De nieuwe documentaireserie Asian Provocateur is vanaf donderdag 2 april wekelijks om 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Asian Provocateur terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe docuserie Asian Provocateur begint donderdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV