Woensdag in Ladies Night: Linda de Mol, Leonie ter Braak en meer over coronacrisis

Woensdag in Ladies Night: Linda de Mol, Leonie ter Braak en meer over coronacrisis
De gasten en onderwerpen van woensdag 1 april

Kijktip :

Vanavond (woensdag 1 april) is op Net 5 weer een nieuwe aflevering van de vrouwentalkshow Ladies Night te zien. Het is een dag na de aangekondigde verlenging van de coronamaatregelen en dus hebben Merel Westrik en haar gasten weer genoeg te bespreken. Wat komt er allemaal aan bod in de uitzending van 1 april?

Op de bank

  • Leonie ter Braak
  • Linda de Mol
  • Carly Wijs

De 'vriendinnen van de show' zullen het uitgebreid hebben over de verlenging van de coronamaatregelen. Ook vertellen ze hoe ze alle ballen in de lucht houden en bespreken ze de zorg voor kinderen en ouderen.

Contact met buitenland
Tijdens de uitzending wordt er ook drie contact gelegd met het buitenland. Hoe is de situatie omtrent het coronavirus daar?

  • Ondernemer Stacey Rookhuizen zit vast in New York. Zij noemt de stad nu een "zombie-town".
  • Profvoetballer Merel van Dongen moet binnen blijven in Sevilla, wat voor een sporter natuurlijk niet te doen is.
  • Presentatrice Evi Hanssen probeert er in Antwerpen met haar twee zoontjes het beste van te maken. Lekker veel TikTok-filmpjes, dus. Maar ook: hoe komt het dat veel Belgen de Nederlandse aanpak onverantwoord vinden?

Onderwerpen
In de uitzending komen ook andere, corona-gerelateerde onderwerpen aan bod:

  • Liesbeth van Rossum (internist Erasmus UMC) en Mariëtte Boon (huisarts) schreven het boek Vet belangrijk. Zij kunnen uitleggen waarom mensen met obesitas een grotere kans hebben op opname in het ziekenhuis bij besmetting met corona, maar ze geven ook tips over wat je wel en vooral niet moet doen in deze tijd om gezond te blijven.
  • De Kindertelefoon wordt in deze tijd veel vaker gebeld dan normaal.Vrijwilliger Marlien komt vertellen met welke vragen kinderen zoal zitten (groot en klein leed). En Charlotte Labee schreef het boek Brain Balance. Zij kan duiden hoe het kinderbrein met deze stressvolle situatie omgaat.

Muziek
De uitzending wordt afgesloten met een mooi lied van Ruben Hein, dat deze keer eens niet speciaal geschreven is als gevolg van het coronavirus.

Ladies Night is elke woensdag om 20.30 uur te zien op Net 5. Je kunt alle afleveringen van Ladies Night terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Ladies Night: Linda de Mol, Leonie ter Braak en meer over coronacrisis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV