Fascinerende docuserie Hillary start donderdag op NPO 2

Fascinerende docuserie Hillary start donderdag op NPO 2
Een kijkje in het leven van Hillary Clinton

Kijktip :

De wereld van de Amerikaanse politiek blijft voor velen een even fascinerende als bizarre omgeving. Eén van de absolute veteranen in dit wereldje is Hillary Clinton. Wie is deze vrouw echt? Je krijgt het te zien in de schitterende documentaireserie Hillary, vanaf donderdag te zien op NPO 2.

Bewonderd en verguisd
Weinig mensen weten de wereld zo te verdelen als Hillary Clinton. Ze wordt bewonderd en verguisd en dus is het hoog tijd dat we haar ware gezicht te zien krijgen. Regisseur Nanette Burstein kreeg ongekende toegang tot het leven van de voormalige presidentsvrouw, senator, staatssecretaris en presidentskandidaat. Clinton gaf ook een aantal exclusieve interviews aan Burstein.

Portret
Daarnaast sprak Burstein met Hillary's man, Bill Clinton, vrienden en journalisten. Ook bevraagt Burstein Clintons bondgenoten én politieke tegenstanders nauwgezet, waardoor er een opmerkelijk portret van het leven en de carrière van een bijzondere vrouw uit de Amerikaanse politiek geschetst wordt. In de eerste aflevering staat de eerste politieke transformatie van Clinton centraal: van jonge Republikeinse uit de voorsteden tot de spraakmakende First Lady van Arkansas.

De vierdelige documentaireserie Hillary is vanaf donderdag 2 april wekelijks om 23.00 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hillary terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fascinerende docuserie Hillary start donderdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV