Videoland-hit Mocro Maffia krijgt derde seizoen

Videoland-hit Mocro Maffia krijgt derde seizoen
Best bekeken Videoland-release tot nu toe

Nieuws :

Sinds vrijdag 20 maart staat het tweede seizoen van de Nederlandse misdaadserie Mocro Maffia op Videoland. Binnen no-time groeide het uit tot de best bekeken release bij Videoland van een scripted serie. En dus is er nu al een derde seizoen van de hitserie aangekondigd.

Lovende recensies
Na het succesvolle eerste seizoen, dat in het najaar van 2018 verscheen, moesten de fans een tijdje wachten op seizoen twee. Het was het wachten waard, want de serie kreeg lovende recensies van onder meer de Volkskrant, NRC en het Algemeen Dagblad. De exacte verschijningsdatum van het derde seizoen is nog niet bekend, maar wanneer dat bekend wordt gemaakt, lees je het op Gids.tv.

Seizoen twee
Het tweede seizoen van Mocro Maffia ging verder waar seizoen één ophield. Na de vlucht van Romano uit de gevangenis vroeg iedereen zich af waar hij was gebleven. Er gaan geruchten over een verblijf in het buitenland, maar journalist Rein denkt dat hij gewoon in Nederland zit. Verder wil Muis wraak nemen voor de moord op zijn broer Elias en de verkrachting van zijn zus Nadira - maar van zijn neef Adil moet hij zich schuilhouden.

De eerste twee seizoenen van Mocro Maffia kun je streamen op Videoland. Zodra bekend is wanneer het derde seizoen verschijnt, lees je het op Gids.tv.


Bekijk ook

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Videoland-hit Mocro Maffia krijgt derde seizoen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV