Nieuwe tragikomische serie Koppensnellers begint vrijdag op NPO 3

Nieuwe tragikomische serie Koppensnellers begint vrijdag op NPO 3
Meedogenloze zakenvrouw gaat over lijken

Kijktip :

Vanaf vrijdag 3 april is de nieuwe tragikomische serie Koppensnellers te zien op NPO 3. Hierin maken we kennis met de meedogenloze zakenvrouw Dana Woerdenbagh (gespeeld door Lineke Rijxman), die na jaren terugkeert naar Nederland en direct de boel op zijn kop zet.

Kwaliteitskrant
Eenmaal terug in Nederland probeert Dana de relatie met haar rancuneuze zoon Lucas te verbeteren. Ondertussen poogt ze op gehaaide wijze de leiding te krijgen over een ingedutte kwaliteitskrant. Het wordt al snel duidelijk dat ze tekeergaat als een olifant in een porseleinkast om de winstcijfers van de krant op te krikken. Als daar wat journalistieke waardes bij sneuvelen, is dat geen probleem.

Rellen, terreur en moord
De hele redactie van de krant keert zich tegen Dana en ook Lucas wil niets van haar weten. Samen met Dana's zwager Fons maakt Lucas zich hard voor een nieuwe moskee in het dorp en zijn bemoeizuchtige moeder is wel het laatste waar hij op zit te wachten. Door haar manipulaties ontspoort het leven van Lucas echter zo erg dat het eindigt in rellen, terreur en zelfs moord.

De nieuwe tragikomische serie Koppensnellers is vanaf vrijdag 3 april wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3 en NPO Start. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Koppensnellers terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk ook

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV