Vrijdag in eerste aflevering Verborgen verleden: Theo Maassen

Vrijdag in eerste aflevering Verborgen verleden: Theo Maassen
Cabaretier onderzoekt zijn familiegeschiedenis

Kijktip :

Vanaf vrijdag 3 april is het nieuwe seizoen van Verborgen verleden te zien op NPO 2. In de eerste aflevering gaat de Brabantse cabaretier Theo Maassen op zoek naar zijn familiegeschiedenis. Vindt hij het antwoord op zijn prangende vragen?

Opa's
De twee grote vragen die Maassen heeft, hebben allebei met zijn opa's te maken. Maassen weet dat de vader van zijn moeder, de man tegen wie hij 'opa' moest zeggen, niet zijn echte opa was. Maar wie is dat wel? Komt Maassen erachter wie de biologische vader van zijn moeder is? En zo ja, wat voor man was dat en hoe zag hij eruit? Lijkt Maassen op hem?

Lees hier welke BN'ers in het nieuwe seizoen van Verborgen verleden op zoek gaan naar hun roots.

Verdwenen
Ook Maassens andere opa, de vader van zijn vader, heeft een mysterieus verleden. Waar was hij toen hij na de Tweede Wereldoorlog een paar jaar van de aardbodem verdwenen leek te zijn, tot hij plotseling weer opdook bij zijn gezin? Maassen wil weten wat zijn opa in de tussentijd heeft uitgevoerd en waar hij was. Tot slot wil Maassen graag meer informatie over de krankzinnigheid die in zijn familie schijnt voor te komen. Kan zijn eigen gedrag worden herleid tot een bijzondere voorouder?

Het nieuwe seizoen van Verborgen verleden is vanaf vrijdag 3 april wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Verborgen verleden terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in eerste aflevering Verborgen verleden: Theo Maassen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV