Woensdag in Op1: Wouter Koolmees, Joost Vullings en meer over coronacrisis

Woensdag in Op1: Wouter Koolmees, Joost Vullings en meer over coronacrisis
De gasten van woensdag 1 april

Kijktip :

In de aflevering van Op1 van woensdag 1 april wordt de coronacrisis wederom vanuit verschillende invalshoeken belicht. Zo is minister Wouter Koolmees te gast om te vertellen over zijn steunpakket aan bedrijven en beschouwt Joost Vullings het debat in de Tweede Kamer na.

Tekst gaat door onder video's.


Bekijk ook


Gasten in Op1 - woensdag 1 april

  • Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees praat vanavond bij Op1 over zijn omvangrijke steunpakket aan bedrijven en hun werknemers die getroffen zijn door de coronacrisis. Hij is bereid om diep in de buidel te tasten voor noodlijdende ondernemers, maar is het genoeg?
  • De Tweede Kamer is vandaag bijgepraat door Jaap van Dissel (RIVM), Diederik Gommers (Vereniging Intensive Care Nederland) en Ronnie van Diemen-Steenvoorde (Inspecteur-generaal Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd). Deze middag debatteert Den Haag over dit en de verlenging van de huidige corona-maatregelen tot 28 april. Politiek commentator bij EenVandaag Joost Vullings beschouwt het coronadebat van vandaag na bij Op1.
  • Bij Op1 is technologiedeskundige en jurist Danny Mekić te gast. Moeten we meer van onze privacy opgeven in de strijd tegen het coronavirus, of moeten we vooral niet achter landen als China aan gaan?
  • Voorzitter van NU’91 Verpleging en Verzorging Stella Salden praat vanavond over de vele verpleegkundigen die zich grote zorgen maken over hun veiligheid. Er zijn te weinig mondkapjes en beschermende kleding tegen het coronavirus.
  • De Brabantse huisarts Alfons Olde Loohuis voorzag de corona-uitbraak. Hij trainde jarenlang huisartsen hoe om te gaan met een grote virus-uitbraak.

Presentatie
Het is woensdag, en dus wordt Op1 weer gepresenteerd door Charles Groenhuijsen en Carrie ten Napel.

Op1 is dagelijks rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragementen en de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in Op1: Wouter Koolmees, Joost Vullings en meer over coronacrisis of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV