Vanavond op tv: nieuw seizoen Gestalkt, eerste aflevering Floortje blijft hier en meer

Vanavond op tv: nieuw seizoen Gestalkt, eerste aflevering Floortje blijft hier en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 2 april

Kijktip :

De tv-avond van donderdag 2 april biedt een gevarieerd aanbod. Zo begint op SBS 6 een nieuw seizoen van het programma Gestalkt en is op NPO 1 de eerste aflevering van Floortje blijft hier te zien. Verder onder meer een fascinerende docuserie en een briljante misdaadfilm. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 2 april.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Gestalkt

SBS 6
SBS 6
20:30 uur

Gestalkt is vanaf vanavond terug op SBS6. Elke donderdag om 20:30 uur is te zien hoe Thijs Zeeman slachtoffers van stalkers helpt. In de eerste aflevering zweert de ex van Rylana (32) wraak, als zij hem, na tien ellendige jaren durft te verlaten. Hij 'belooft' er alles aan te doen om haar het leven zuur te maken. Rylana's ex en vader van hun jonge zoon, neemt zijn taak uiterst serieus. Opwachten, achtervolgen, rond het huis sluipen, klemrijden en bedreigen worden dagelijkse kost voor Rylana.


Nieuw: Floortje blijft hier

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

Floortje Dessing gaat in het nieuwe programma Floortje blijft hier op zoek naar antwoorden in de overtuiging dat we veel meer kunnen dan we soms zelf denken. Het leek Floortje mooi om in deze barre tijden de tijdgeest van nu te voorzien van optimisme en inspiratie. Daarom gaat ze op zoek naar inspirerende verhalen over veerkracht en zelfredzaamheid. Welke mindset past bij deze nieuwe werkelijkheid? Welke kwaliteiten, die nodig zijn om deze crisis te lijf te gaan, kunnen we in onszelf vinden? Hebben we die van nature nog in ons?


Nieuw: Asian Provocateur

NPO 3
NPO 3
21:35 uur

De Britse stand-upcomedian Romesh Ranganathan maakt in deze documentaireserie een avontuurlijke rondreis door Sri Lanka, het vaderland van zijn ouders, om op zoek te gaan naar zijn roots. Romesh wordt naar Kegalle gestuurd voor een traditionele zegen. Maar als zijn hoofd met een kip wordt bewerkt, lijkt het erop dat de ceremonie meer te maken heeft met zwarte magie dan met een traditioneel hindoegebruik.


Nieuw: documentaireserie Hillary

NPO 2
NPO 2
22:30 uur

In de vierdelige documentaireserie Hillary is te zien hoe Hillary Clinton een van de meest bewonderde én verguisde vrouwen ter wereld werd. De afleveringen zijn de komende donderdagen om 23:00 uur te zien op NPO 2. Regisseur Nanette Burstein kreeg ongekende toegang tot de Amerikaanse voormalige presidentsvrouw, senator, staatssecretaris en presidentskandidaat. De docuserie bevat exclusieve interviews met Hillary zelf, met echtgenoot Bill, met vrienden en journalisten en laat nooit eerder vertoonde campagnebeelden uit 2016 zien.


Misdaadthriller: No Country for Old Men

RTL 7
RTL 7
22:40 uur

Op RTL 7 is vanavond de briljante misdaadthriller No Country for Old Men te zien. In deze Oscarwinnende film treft de Texaanse arbeider Llewelyn Moss een waar bloedbad aan, het resultaat van een misgelopen drugsdeal. In plaats van de politie te verwittigen gaat Llewelyn zelf aan de haal met de buit van twee miljoen dollar. Hij wordt op de hielen gezeten door huurmoordenaar Anton Chigurh, die de opdracht heeft gekregen het geld en de dief op te sporen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Gestalkt, eerste aflevering Floortje blijft hier en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV