Voorstelling Zelden zoiets gezien van Bert Visscher vrijdag op NPO 1

Voorstelling Zelden zoiets gezien van Bert Visscher vrijdag op NPO 1
Hilarische show van drukke cabaretier

Kijktip :

Wat kun je in deze moeilijke tijden beter gebruiken dan een cabaretvoorstelling? In die behoefte voorziet NPO 1 op vrijdag 3 april, want dan is de hilarische show Zelden zoiets gezien van Bert Visscher te zien op de zender. De voorstelling speelt zich af op het vliegveld van Ter Haxel.

Kleine speler
Het verhaal van het vliegveld loopt als een rode draad door de voorstelling van Visscher. Ter Haxel is nu nog een kleine speler tussen grote namen als JFK (New York) en Orly (Parijs), maar de baanverlenging is bijna een feit en dus denkt Ter Haxel steeds groter. Met andere woorden: geef de natuur terug aan het asfalt.

Verloren kerosine
De grappen over de vliegindustrie worden door Visscher in hoog tempo afgevuurd op het publiek, dat nauwelijks tijd heeft om op adem te komen. Verloren kerosine in de moestuin? Dat kan echt geen kwaad. Steek je borst vooruit en laat de pleuris maar uitbreken want, zoals Visscher het zegt: "Hij die zichzelf spaart krijgt geen rente."

De voorstelling Zelden zoiets gezien van Bert Visscher is op vrijdag 3 april om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna de voorstelling Zelden zoiets gezien van Bert Visscher terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Voorstelling Zelden zoiets gezien van Bert Visscher vrijdag op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV