De Bachelorette met Gaby Blaaser vanaf 20 mei te zien op Videoland

De Bachelorette met Gaby Blaaser vanaf 20 mei te zien op Videoland
Actrice en influencer op zoek naar de liefde

Nieuws :

Op social media maakt actrice en influencer Gaby Blaaser de tongen los met haar uitdagende foto's en er zullen ongetwijfeld genoeg mannen zijn die een relatie met haar wel zien zitten. In de nieuwe Videoland-serie De Bachelorette gaat Gaby op zoek naar de ware liefde.

Zuid-Afrika
Na succesvolle versies van The Bachelor in het buitenland, komt het programma nu voor het eerst naar Nederland. In De Bachelorette fungeert het zwoele Zuid-Afrika als het ultieme liefdesdecor. Hier proberen achttien vrijgezelle mannen het hart van Gaby Blaaser te veroveren. Zij weet, na een roerig liefdesleven, precies wat ze zoekt in een partner.

Rick Brandsteder
De Bachelorette wordt gepresenteerd door Rick Brandsteder; hij begeleidt Gaby Blaaser, de vrijgezelle mannen én de kijker door het liefdestraject. Tijdens dates en activiteiten leert Gaby de mannen steeds beter kennen en door middel van een wekelijkse 'rozenceremonie' bepaalt ze wie van de mannen meer tijd krijgt om haar liefde te winnen en wie er teruggaat naar Nederland.

Het nieuwe Videoland-programma De Bachelorette is vanaf woensdag 20 mei te zien op Videoland. Er wordt gestart met een dubbele aflevering.

Bekijk ook

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV