No Offence seizoen 3 begint vrijdag op NPO 2

No Offence seizoen 3 begint vrijdag op NPO 2
Politiebureau in Manchester

Kijktip :

Op vrijdag 3 april begint het derde seizoen van de Britse detectiveserie No Offence op NPO 2. In de serie volgen we inspecteur Vivenne "Viv" Deering (gespeeld door Joanna Scanlan), die er samen met haar team van toegewijde rechercheurs voor zorgt dat Manchester veilig blijft.

Friday Street
Het politiebureau van Viv en haar team is gevestigd aan Friday Street, in het centrum van Manchester. Ze zetten zich in voor de veiligheid van de stad en de inwoners en hun diensten zijn hard nodig wanneer de gemoederen bij een debat hoog oplopen. De burgemeestersverkiezing staat voor de deur en een extreemrechtse groep verzameld zich voor de deur.

List
Gelukkig heeft het rechercheteam genoeg ervaring om de zaak te beteugelen: Joy verzint een briljante list om de rust te bewaren. Ondertussen belandt Viv tegen wil en dank op het podium en gaat er ondanks alle strenge voorzorgsmaatregelen iets gruwelijk mis. Wanneer het team aan een onderzoek begint, stuiten ze direct op tegenwerking van hogerhand.

Het derde seizoen van No Offence is vanaf vrijdag 3 april wekelijks met een dubbele aflevering vanaf 22.30 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van No Offence terugkijken bij Gids.tv.
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op No Offence seizoen 3 begint vrijdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen