Finale De alleskunner zaterdag te zien op SBS 6

Finale De alleskunner zaterdag te zien op SBS 6
Wie wordt de winnaar?

Kijktip :

De afgelopen weken hebben de deelnemers aan de spelshow De alleskunner tal van bizarre, grappige en soms bedrieglijk simpele opdrachten gedaan. In de laatste aflevering binden de tien overgebleven kandidaten de strijd aan, waarna er uiteindelijk één winnaar overblijft. Wie is de Alleskunner?

Afvalrace
Een aantal weken geleden begonnen honderd gewone Nederlanders aan De alleskunner, een spannende afvalrace vol verrassende opdrachten. Hierin moesten ze laten zien van alle markten thuis te zijn, want in elk spel wordt er één deelnemer laatste - en die valt af. 99 spellen lang moeten de kandidaten proberen niet als laatste te eindigen, want die kandidaat wint een prachtige hoofdprijs.

Eindstrijd
De prijs is namelijk een jaar lang gratis leven. In de laatste aflevering moeten de overgebleven tien kandidaten er echter nog flink tegenaan. Ze moeten zo snel mogelijk een auto inparkeren, een potje vier-op-een-rij spelen en een fanatiek spelletje lasergamen. De drie spelers met het beste geheugen bedwingen vervolgens een klimmuur en de eindstrijd gaat tussen de twee beste kandidaten: wie maakt het snelst een bed op en fietst als eerste door de grote fabriekshal?

De finale van De alleskunner is op zaterdag 4 april om 21.25 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna de finale van De alleskunner terugkijken bij Gids.tv.


Bekijk ook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Finale De alleskunner zaterdag te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV