Donderdag in Op1: SGP-leider Kees van der Staaij uit zijn zorgen over de democratie

Donderdag in Op1: SGP-leider Kees van der Staaij uit zijn zorgen over de democratie
Dit zijn de gasten van donderdag 2 april 2020

Kijktip :

Donderdag 2 april, is het weer de beurt aan Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 2 april 2020

  • Hoe houd je als bestuurder het hoofd koel in het epicentrum van de coronacrisis? Vanavond bij Op1 vertelt burgemeester van Eindhoven John Jorritsma hoe hij dit doet.

  • In het Ziekenhuis de Gelderse Vallei worden patiënten sinds deze week ook geholpen door legerartsen. Bij Op1 is bestuursvoorzitter Mirjam van ‘t Veld. Hoe is de hulp van de artsen ontvangen?

  • SGP-leider Kees van der Staaij maakt zich zorgen over onze democratie, nu de schijnwerpers volledig zijn gericht op de aanpak van het coronavirus. Waarom vertelt hij vanavond bij Op1.

  • Voor eigenaren van vakantieparken breken cruciale maanden aan, het geld moet NU verdiend worden. Maar kunnen de parken open? Vakantieparkeigenaren Geert Dijks en Pim Meijkamp vertellen erover bij Op1.

  • Bij De Kindertelefoon draaien ze overuren tijdens de coronacrisis. Welke verhalen hebben kinderen nu ze wekenlang thuis zitten? Vrijwilligers Barbara Takacs en Taro Lennaerts vertellen erover. Met directeur Roline de Wilde zijn ze te gast.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: SGP-leider Kees van der Staaij uit zijn zorgen over de democratie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV